Noen referanser

Fra Jan Brevig Remmereit,
investor, gründer og eier av The Greyston Group
(Life Science Gruppen Greyston Holding AS, Innovation For Life)


"Arild Traa er verdas kjekkaste kar."

Fra Siren Sundland,
Merkerådgiver i det prestisjetunge Orangeriet AS, spaltist i Bergens Tidende, foreleser. Utdannet filolog (Cand. philol med hovedfag i nordisk litteratur). Kommentator i flere sesonger i Mediemenerne, NRK 2. Vinner av Kommunikasjonsprisen for Hordaland/Sogn og Fjordane 2004. Landets fremste medieekspert på merkevare:

”Arild Traa er ein sjeldan kombinasjon: Han er like sympatisk som han er smart. Han lyttar like mykje som han spør, og får folka rundt seg til å føle seg nett like smarte som han sjølv.
Slikt blir det god kommunikasjon av - og god kommunikasjon skapar verdiar.

Med andre ord: Arild Traa kan fort bli svært mykje verdt!”

Fra Per Arnesen,
Salgssjef Rahmqvist-gruppen Norge

”Arild Traa er en person med et sjeldent personlig engasjement og han har meget lett for å oppnå kontakt med alle typer mennesker. Han er oppriktig og ærlig i sin kommunikasjon og gir konstruktive tilbakemeldinger i sin dialog. I tillegg er Arild en meget omgjengelig og trivelig person. Jeg kan trygt anbefale hans tjenester til fremtidige arbeidsgivere.”

Fra Kenneth Flem,
Kort Omsorgen Norge AS. Norges tredje største kortdistributør med hovedkundegruppe i bokhandlere og gaveforretninger:

”ATTRAA har levert Kort Omsorgen Norge AS særdeles tilfredsstillende tekstrelaterte prosjekter. ATTRAA preges av punklighet, originalitet, treffende tekster, serviceinnstilling og humør. Det er en sann glede å være samarbeidspartner med en slik skapende, kreativ og svært så hyggelig partner. Responsen fra Kort Omsorgen Norge AS sine kunder har i tillegg vært meget positiv til ATTRAA sine unike løsninger og konsepter.”

Fra Atle Antonsen,
politiker, komiker og moromann, leder av Team Antonsen.

”Arild Traa vil aldri befinne seg i en skuff, men på den øverste hylle.”

Fra Rolf Harald Sørum,
tekstforfatter med spesialkompetanse innen CRM, individualisert kommunikasjon. Sørum var blant annet med på å starte TV2. Bakgrunn fra diverse media. Norsk Ukeblad, Hjemmet og Arbeiderbladet (Dagsavisen).

”Arild Traa har en knivskarp tunge, for ikke å snakke om penn. Hans beste egenskap er likevel timing. Arild Traa er en usedvanlig oppegående kar med ordet på rett plass – men ikke minst til rett tid. Med stor problemforståelse, originalitet og mange utradisjonelle ideer sjarmerer han selv den mest iherdige motstander. Jeg har hatt gleden av å arbeide sammen med denne mannen som jeg definerer som en av Norges aller beste tekstforfattere.
Det er bare å bøye pennen i blekket.”

Fra Morten Rosenlund,
designer i Bilder og bokstaver AS - med ni års erfaring fra
medie-, reklame- og designbransjen.

”Arild Traa har ikke sosiale antenner, men en sosial mast på størrelse med den som står på toppen av Ulriken. En fornøyelse å ha rundt seg.”

Fra Frode Grytten,
forfatter. Tidligere journalist i Bergens Tidende. Har utgitt flere diktsamlinger, novellesamlinger og romaner. Grytten har vunnet Odda Mållags målpris 1992, Brageprisen 1999, Nordahl Griegs 100-årspris 2002 og norsk språkpris 2003. Han ble nominert til Nordisk Råds litteraturpris 2000. Grytten har også hatt stor suksess med teateroppsetning av boken Bikubesong 2004.

”Arild Traa er ei lissepasning!”

Fra Hans Holten Hansen
Tekstforfatter, Action Nordic
Forfatter til bøgerne Inkognito (1997) og Omslag (2000) fra Samlerens Forlag

”Arild Traas verbale opfindsomhed er mildt sagt forbavsende. Han har en temmelig unik evne til at tage et oplæg til sig, og vende det præcis så mange grader, han har brug for. Og så vender han ustandselig tilbage med nye ideer. Ikke mindst er hans metaforik fuldstændig bjergtagende. Hvor får han det fra? Og så er han en god og hjælpsom kollega!”

Fra Stian Røsvik Bjørstad
Bet24s Country Manager Norge.

”Arild Traa er Norges mest forståelsesfulle mann. Når Traa omformer denne forståelsen til tekst og ideer blir Traa et kreativt maktsentrum av de sjeldne. Jeg kan på det varmeste anbefale Traa i samtlige bransjer.”

Fra Stian Giskeødegård
Medierådgiver
MindShare Norway AS

”Arild Traa har i en beskjeden alder av 30 år, allerede klart å gjøre seg bemerket både som tekstforfatter for Coca-Cola hos Action Nordic i København, og som skribent i norsk rikspresse. Han er en levende inspirator med sine skarpe iakttagelser, og kjappe replikker. Arild er en person som preges av initiativ, pågangsmot og kreativitet, som kombinert med særdeles godt utviklede sosiale evner, skaper den personen vi alle kjenner og setter stor pris på.

For å illustrere personen Arild Traa kan det nevnes at han den 21 Juni 2003 ledet et arrangement på John Dee i Oslo, der han i en rolle som programleder klarte å knytte sammen mange aktiviteter både på og av scenen til en helhet. Samtidig holdt han med sitt publikumstekke de 250 fremmøtte gjestene trollbundet og sitrende av latter og spenning foran neste innslag. Av et svært kritisk publikum, bestående av blant annet et trettitalls utsendinger fra Norges tre største aviser, Tv-personligheter og musikkvitere, kunne Arild ikke høste annet enn lovord for sin opptreden. Denne opptredenen gav Arild muligheten til å spille på hele sitt register hva angår personlige egenskaper, noe som senere samme kveld kunne utropes til en ubetinget suksess.”

Fra Bernt Jakob Oksnes,
journalist i VG, tidligere Dagbladet, Aftenposten, Sunnmørsposten, og forfatter.

”Jeg har kjent Arild Traa i 24 år, og kan si følgende:
En sjelden kreativ type. Et universaltalent, med et blikk for så mange sider av skrivekunsten og scenekunsten at man kan bli rent imponert.
Foruten å være en ypperlig tekstforfatter, er han drivende dyktig på framførelse og opptreden. Det er få som har et så stort register.”

Fra Bjarte Bjørkum,
forfatter, fotograf, flanør og billedkunstner.
Representert ved Høstutstillingen i Oslo, Vestlandsutstillingen, Designernes høstutstilling, lærer ved Kunsthøgskolen i Bergen, forfatter av en hel rekke barnebøker, avisdebattør og debattsabotør:

”Man bør ikke forvente noe som helst fra Arild Traa. I det øyeblikk man gjør det, får man de mest uventede forslag på de mest uforventede forventede problemstillinger. Arild Traa løser ikke problemer. Han stiller problemene på hodet og knyter barokke sløyfer på dem, slik at de blir til små forundringspakker som er så innbydende at det nesten blir å regne som en forbrytelse å åpne dem."

Fra Nete Nygaard Jensen
Direktør Action Nordic

”…Arilds kreative styrke er hans evne til at få orginale ideer. Han skriver godt og flytende og lægger et stort arbejde i sin sprogbehandling. Vi har sat stor pris på hans evner og ønsker ham al mulig held og lykke i sit fremtidige arbejde...”

Fra Ronnie MAG Larsen,
musiker i The Margarets, medieutdannelse fra England og Frankrike, regissør av kortfilmen 2CV, basert på en novelle av Frode Grytten.

”Pennen til Traa er en av de friskeste på svært lang tid. Denne unge mannen sprudler av skriveglede og energi. Et naturlig valg til hovedrollen i filmen 2CV.”

Fra Rune Letrud,
Webutvikler og meddesigner av Attraa.no. Webutvikler bak prosjekter som www.themargarets.com, www.numbersevendeli.no og www.hakan.no

”Arild Traa er en særdeles krevende oppdragsgiver, mest fordi han stiller enorme krav til seg selv og sine ønsker om å formidle akkurat det han ser for seg inne i hodet sitt. En brainstormingsession med Traa er aldri kjedelig, da mannen bobler over av ideer og forslag på en måte selveste Bob Dylan i sin mest kreative periode ville kjent seg igjen i. Men i enden av tunnellen finner man vanligvis det perfekte produktet som Traa har sett for seg hele tiden.
Arild Traa kan anbefales både til hverdags og til fest!”

Fra Tormod Halleraker,
Dagsavisen, tidligere redaktør i gratisavisen planb, tidligere tekstforfatter i MK og journalist i Bergensavisen.

”Arild Traa fråtser i det norske språk som en stormannsgal gourmetkokk på Rema 10.000. Helt chef!”

Fra Per Bjørnar Grande,
førstelektor og forfatter.

”… hadde en usedvanlig åpenhet og intellektuell nysgjerrighet. Arild har en meget god penn… Jeg vil anbefale Arild Traa i jobbsammenheng, både sosialt og teoretisk.”

Fra Sigurd Langleite,
rektor ved Emblem skole, Ålesund.

”…Arild fekk straks god kontakt med elevane, og han meistra dei vanskelege situasjonane ein lærar kjem opp i, på ein fin måte. Han opptrer avbalansert, roleg og reflekterande. Arild har lagt for dagen omsorg for elevane, ansvar for at dei skal lære den tida dei er på skulen og evne til å motivere dei til læring.
I samværet med elevane i m. a friminutta har Arild vist ei fin haldning og ein måte å vere på som gjer han til eit godt føredøme for dei.”

Fra Tommy Taraldsvik,
revysjef for File not found, 1998-99 og instruktør for – 2-, 1999-00.

”Arild Traa, har i to år vært med som skuespiller og energibunt på HIB, avd Landås sine revyer. Han fikk god omtale av både Bergens Tidende og Bergensavisen begge årene. Men Arild er ikke bare på scenen… i forbindelse med sponsormidler har Arild Traa vist seg som en innsamler av de helt store. Det har vært en stor glede å jobbe sammen med Arild. Han er utadvendt og sprer om seg med godt humør, og han jobber knallhardt for å få til de oppgavene han får tildelt.”

Fra Tove Henriksen,
løytnant og troppssjef Btt 42 L, Luftverngruppen Ørland Hovedflyplass.

”Korporal og lagfører Traa er en dyktig og meget pålitelig soldat som har utført sin førstegangstjeneste til alles tilfredshet. Korporal Traa har hatt en meget ansvarsfull og sentral posisjon i batteriet. Soldaten har med sitt gode humør, innsatsvilje og arbeidsinnsats vært en ressurs i batteriet. Han har hatt en upåklagelig serviceinnstilling og hans kreativitet kjenner ingen grenser…”

Bakgrunn